Σύστημα Νευροανάδρασης

×

Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /home/ngncgr/public_html/includes/menu.inc).

Το Κέντρο Νευροανάδρασης χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της Νευροανάδρασης. Το Nexus-10 MKII είναι το τελευταίο μοντέλο της MindMedia (2012) και από τα πιο αξιόπιστα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Το Nexus-10 MKII μπορεί να μετρήσει ταυτόχρονα μια πληθώρα από βιοσήματα όπως τα μυικά, τα εγκεφαλικά, τα καρδιακά, την αγωγιμότητα του δέρματος, την αναπνοή, την θερμοκρασία κ.α. Επίσης το Nexus-10 MKII επικοινωνεί ασύρματα με τον υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο bluetooth.

Οι αισθητήρες που χρησιμοποιούμε για την μέτρηση των εγκεφαλικών ρυθμών καθώς και των υπόλοιπων βιολογικών σημάτων είναι από του πιο σύγχρονους που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά.

Τα ηλεκτροφυσιολογικά σήματα είναι πολύ αδύναμα (της τάξης του μV), με αποτέλεσμα να υπάρχει η ανάγκη για αξιόπιστους αισθητήρες ικανούς να καταγράψουν με ακρίβεια αυτά τα τόσο ισχνά σήματα. Για αυτό τον λόγο οι EXG Sensor NeXus χρησιμοποιούνται από πολλούς νευροφυσιολόγους σε όλο τον κόσμο. Επιπρόσθετα μεγάλη βαρύτητα δίνεται στην αφαίρεση των βιολογικών ή εξωτερικών παρασίτων. Οι αισθητήρες που χρησιμοποιούμε είναι μοναδικοί γιατί χρησιμοποιούν την ιδιόκτητη τεχνολογία άνθρακα (παγκόσμια πατέντα της MindMedia) σε συνδυασμό με αλγορίθμους ενεργής μείωσης θορύβου. Οπότε αντί να κρύβουν τον θόρυβο και τα παράσιτα, οι EXG Sensor NeXus μετράνε τον θόρυβο αυτό και απλά τον αφαιρούν από τα μετρούμενα σήματα, δίνοντάς μας πιο καθαρά και πιο ακριβή αποτελέσματα.